Change language:Referencia akció


Kedves Leendő Partnerünk!

Tudta, hogy Ön az emberek felső 10%-hoz tartozik tettrekészség szempontjából?
(Ha nem így lenne, most éppen nem olvasná ezt a szöveget.)
Ehhez gratulálunk, s mindjárt a lényegre térünk.

A világ trendjeit vizsgálva teljesen egyértelmű, hogy a központi porszívórendszerek (értelmezés az ábrán) az elkövetkező 20 évben a lakóingatlanok döntő többségében megtalálhatóak lesznek.
Ne ijedjen meg! Az ALLAWAY csőhálózata olyan kis keresztmetszetű, hogy utólag, akár vésés nélkül is elhelyezhető esztétikusan.

Ház séma

Miért biztos, hogy elterjed?
Mert az emberek nem akarnak lemondani a kényelemről, a komfortról, de nem akarják jövedelmüket 100%-ban közműszámlákra költeni. Tehát a többség tökéletesen hőszigetelt és légzáró otthonokban fog lakni, valószínűleg Ön is. Csakhogy a lakások tisztántartásában a porszívózás mindig is alapvető lesz, amely a hagyományos működés szerint durván és hosszantartóan egészségkárosítóvá válik. Valójában már ma is egészségkárosító, csak nem tudunk róla. Hiszen a porszívóban pangó szerves hulladék, a légnedvességgel, a jó melegben egy fertőző góccá válik, amelyet munka közben szétterítünk a lakótérben. Ugye érzi Ön is azt a savanyú szagot, ami a porszívók kifújnak magukból? Szokott köhögni a porszívózás közben / után? Nos, ez egy jól szigetelt lakásban hosszú órákig fennmaradna, és tovább növelné a légúti betegségek, allergiák arányát. Ha kiszellőztet, oda a takarékosság! Ez a gond teszi elkerülhetetlenné a központi porszívók alkalmazását, mert ez az egyetlen jó módszer, hogy a szennyezett levegő a külső térbe jusson.
Ugyanakkor a technika nem új. Hazánkban már 100 évvel ezelőtt is épültek polgári lakások központi porszívó rendszerrel, de csak kis számban. Az amerikai kontinensen is régen megjelentek ezek a megoldások, de csak a luxus miatt.
A hideg, de egészséges Finnország volt a világon az igazi úttörő, ahol a már ismertetett szempontrendszer miatt a lakások és házak ma már 70%-ban így működnek. Az ALLAWAY cég volt az, amely 30 évvel ezelőtt először jelent meg mindenki számára elérhető, tartós, és takarékos központi porszívókkal, és rendszerekkel, s azóta is piacvezető Európában.

Melyek az előnyök az Ön számára? Hadd soroljunk fel egy párat:

 • Növeli az ingatlan értékét, ma még szinte státusz-szimbólum
 • A kifúvásnál nem veri fel a port, mint a hagyományos porszívó
 • Nincs bűz, fertőzés a lakásban
 • A zajt bezárjuk a kamrába, s akár egy baba alvását sem zavarjuk a munkával (a kisgyermekeket orrszívásnál is elsősorban a zaj sokkolja)
 • Csak egy könnyű csövet kell elővenni, és elrakni
 • A porszívó rángatása, beakadása, kézbentartása (lépcsőn, mennyezet közelében) a múlté
 • Évtizedekre szánt, takarékos, profi, minden ízében környezetbarát megoldás
 • A tágas, vödörszerű portartályban az apró kincsek megtalálhatóak, ürítése ritka és könnyű
 • A barkácsolás utáni / közbeni rendcsinálás, az autótakarítás élvezetté válik vele
 • Az ALLAWAY rendszerénél profi takarítófejek, tartós, kopásálló, dugulásmentes, energiakímélő csőhálózat
 • A "szemétlapát adapter" egyszerűen zseniális konyhákban, műhelyekben
 • Álmaihoz igazítható tervezés, vezérlés


Mennyibe kerül?

Általában egy 100 m2-es alapterület esetén 300 000 - 500 000 Ft-ba, de ...
MOST, AKCIÓSAN, ÁRRÉSEK NÉLKÜL, EGYEDI MEGÁLLAPODÁS SZERINT!


Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretne egy kötelezettségmentes, de konkrét ajánlatot kapni, kérjük küldje a:

REFERENCIA AKCIÓ kulcsszó mellett
Nevét és elérhetőségét
az info@ckpmernok.hu email címre.Egy kollégánk napokon belül visszajelzést küld Önnek, és egy szemleidőpont egyeztetésre keresni fogja.
(Ha 3 munkanapon túl nem kap visszajelzést kérjük jelezzen újra, nehogy a technika ördöge kizárja Önt a földi mennyországból!)

Ne maradjon le, az akció megyénként, fél-Budapestenként csak EGY referencia-objektumra érvényes!  ALLAWAY, Központi porszívó
ALLAWAY, Központi porszívó
ALLAWAY, Központi porszívó
ALLAWAY, Központi porszívó