Change language:Központi egységek


Központi egység A Finn ALLAWAY központi egységek tartósak és időtállóak. Több generáció életét könnyítheti meg. Az ALLAWAY központi egységek beépíthetők akármilyen ingatlanba, számos helyiségbe pl.: kazánház, fűtőhelyiség, tároló helyiség, gardrób, garázs, de még a fürdőszobába is. Az újfejlesztésű Duo kisméretű, kompakt központi egység család. Bárhol elhelyezhető a házon belül.Központi egység Központi egység

A Duo telepíthető olyan lakásokba is ahol a levegő kivezetés nem megoldható. Ebben az esetben az APARTO egység beépítésével (ami tartalmazza a HEPA szűrőt) az elszívott levegő a központi egység telepítési helyiségébe visszafújható pl.: gardróbszekrény.
Központi egység
A központi egység könnyen elhelyezhető bárhová, a masszív fali konzol segítségével, bármilyen faltípusra. A portartály ürítése könnyen megoldható, ha a fali konzolt használjuk: a gyorszárat kinyitjuk, a tartály biztonságosan lóg, megkönnyítve a kiürítést.


A Duo telepíthető fali konzollal, vagy egyszerűen egy polcra, vagy egyéb síkfelületre. Az ürítése egyszerű, csak ki kell nyitni és kicserélni az elhasznált porzsákot egy újra. Az allergén mentes porzsák készlet telepíthető bármelyik központi egységre. Könnyűvé és higiénikussá teszi a portartály ürítését.