Change language:Az ALLAWAY központi porszívó előnyei

Mindenkinek jár a tiszta levegő

Egy embernek naponta körülbelül egy liter ételre és két liter folyadékra, de legalább 15000 liter levegőre van szüksége. Ez azt jelenti, hogy a belélegzett levegő minősége meghatározóan hat az egészségünkre. Időnk 90%-át zárt térben töltjük, ezért ennek levegője meghatározó. Kutatások mutatják, hogy a gyenge minőségű levegő a legfőbb kiváltó oka az allergiának.

A porszívóból kilépő levegő messzemenően nem lényegtelen. Ezért gondoljuk úgy az ALLAWAY-nál, hogy a legjobb ezt kivezetni a szabadba, és ezért ajánljuk a központi porszívó rendszert mindenkinek.

A Finn ALLAWAY biztos és tartós választás, ami korszerűsíthető különböző tisztító készlettekkel, és egyéb tartozékokkal határok nélkül. Az ALLAWAY az egyetlen cég a központi porszívó piacon, melynek integrált teljes rendszere van, mely tartalmazza s központi egységet, csőrendszert és a tisztító eszközöket. A termékfejlesztések eredménye a részletekben rejlik. Ez lehetővé teszi a rendszer részeinek teljes körű kompatibilitását, és garancia a hosszú távú működésre.

Az ALLAWAY központi porszívó rendszert már több mint 250.000 Finn háztartásba és számos hotelbe, hajókba beépítették. Az ALLAWAY termékek minősége Finnországon kívül is meghatározó, termékeink jelentős része exportra készül, főleg Európa különböző országai számára.